در ماه های قبل با اینکه دکتر احمدی نژاد تنها سلیقه ای بود که راه به میدان انتخابات باز نکرد ولی شاهد بودیم بالاترین اتهامات و توهین ها در این مدت نصیب غائب اصلی انتخابات شد. در ماه ها و هفته های اخیر شاهد حملات و توهمات اصولگرانماها به پیکان مسیر عدالت، دکتر احمدی نژاد بودیم. اصولگراها در این مدت با حمله به دولت و خلق شایعاتی از قبیل "برگزار نشدن انتخابات از سوی احمدی نژاد"، "استعفای احمدی نژاد در صورت ردصلاحیت مشایی"، "کارشکنی احمدی نژاد در انتخابات" و طرح پروژه "فتنه قبل از انتخابات" و... سعی در ایجاد یک دشمن فرضی برای پیروزی بر آن بودند و در یک اشتباه استراتژیک دشمن فرضی را جایگزین رقیب اصلی خود نمودند.
در این راستا به بررسی گزیده ای از اظهار نظرات نماینده های مختلف شاخه های اصولگرایی می پردازیم:
قاسم روانبخش به نمایندگی از جبهه پایداری و طیف منتسب به آیت الله مصباح ، در حسینیه اعظم زنجان گفت: احتمال دارد احمدینژاد در اعتراض به این تصمیم شورای نگهبان در رد صلاحیت مشایی، انتخابات آینده را برگزار نکند. وی در ادامه گفت: عدم اقدام برای برگزاری انتخابات از سوی دولت و برکناری وزیرکشور و استعفای شخص محمود احمدی نژاد از اقداماتی است که احتمال دارد احمدی نژاد در صورت رد صلاحیت مشایی صورت بدهد که در این خصوص تمام پیش بینی ها شده است.
وی ادامه داد: این جریان همه ی برنامه ریزی ها را برای انتخابات آینده ریاست جمهوری انجام داده و بنا نیست از "مشایی" کوتاه بیاید و اعتراض خواهد کرد.
مجتبی ذوالنور، جانشین سابق نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران عنوان کرد: ممکن است احمدی نژاد با عزل تعدادی وزیر بخواهد دولت را از نصاب قانونی انداخته و یا حتی به استعفا روی آورد.
وی همچنین مدعی شد محمود احمدی نژاد با خاتمی و هاشمی برای به عقب افتادن انتخابات تماس داشته است!
باهنر نایب رئیس مجلس نیز شائبه "ایستادن احمدی نژاد مقابل نظام" را کلید زد و با بیان اینکه احمدی نژاد برای به کرسی نشاندن حرف خود از همه امکانات استفاده میکند، گفت: امیدوارم این ابزارها بیقانونی و هنجارشکنی نباشد وگرنه خود ضرر میکند چون بزرگتر از احمدینژاد هم نتوانست یک روز انتخابات را به تأخیر بیاندازد. اگر احمدی نژاد بخواهد در مقابل نظام بایستد و بگوید کاندیدای مورد نظر من تائید صلاحیت نشد و بخواهد در امر برگزاری انتخابات دخالت بکند همخودش ضرر می کند و هم به نظام ضربههایی را وارد میکند.
وی همچنین در جایی دیگر گفته بود: مشایی تاییدصلاحیت نشود احمدینژاد ممکن است تب بکند!
حجتالاسلام مهدی طائب فرمانده قرارگاه عمار نیز گفت: مشایی میخواهد در انتخابات اثرگذاری کند. مشایی نیز آمده یا انتخابات برگزار نشود یا شل برگزار شود و یا اینکه دعوا شود. جریان انحرافی قصد برگرداندن جریان فتنه را داشت اما باور نمیکردند شورای نگهبان هر دو نفرشان را رد کند.
حسین شریعتمداری مثل همیشه گوی سبقت را ربود و با متهم کردن احمدی نژاد به فتنه انگیزی گفت: حلقه انحرافی به پایان عمر خود رسیده است و با خاتمه دولت احمدینژاد، باید از قطاری که بی بلیت سوار آن شده بود پیاده شود. بنابراین حلقه انحرافی برای ادامه حیات خود چارهای جز پیوند با فتنه نداشت. حلقه انحرافی اگرچه هویت ندارد ولی دست گشادهای بر رانت قدرت و ثروت دارد و این همان امتیازی است که به اصحاب فتنه داده است و از سوی دیگر اصحاب فتنه در مقابل برخورداری از رانت قدرت و ثروت حلقه انحرافی، این حلقه را در بازی بعدی میپذیرد. حضور غیرقانونی آقای احمدینژاد در جریان ثبت نام مشایی و اعلام حمایت از وی که علیرغم اعتراضهای فراوان صورت گرفت در همین بستر قابل ارزیابی است. آقای احمدینژاد با این اقدام انتحاری خود به اصحابفتنه پیام میدهد که برای تنشآفرینی و فتنهانگیزی آماده است و میتوانند روی قانونگریزی و ساختارشکنی حلقه انحرافی حساب باز کنند.
محسنی اژه ای، در آستانه انتخابات گفت: پیش بینی میشود که یک فتنه جدید در راه داشته باشیم، این فتنه با فتنههای گذشته مانند سال 88 یا فتنههایی که در این 34 سال رخ داد، تفاوت دارد و فتنه آینده با شعار عدالت، مقابله با فساد و با چهره نفاق و حمایت از پابرهنه گان به میدان میآید.
در پی این سخنان، عوض حیدرپور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به هر حال وقتی آقای محسنی اژه ای به عنوان دادستان کل کشور صحبت می کنند اطلاعاتی در اختیار دارند، برداشت ما این است که در جریان انتخابات ریاست جمهوری احتمالا حلقه انحرافی فعالانه به دنبال آن است که قدرت را واگذار نکند. شعار حلقه انحرافی در این فتنه دفاع از پابرهنگان و تامین عدالت برای همه اقشار مردم می باشد.
فدایی دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نیز گفت: جریان انحرافی داخل دولت توهم این را دارند که به خیابان ها بریزند و فتنه 88 را به خاطر رد صلاحیت ها، این بار قبل از انتخابات راه بیندازند اما نمی توانند کاری بکنند. این ها به نام امام، رهبری، دین و ملت روی کار آمده اند اما حال جلوی آن ایستاده اند و در صورت رد صلاحیت به فکر فتنه قبل از انتخابات اند. حتی اگر سران فتنه و انحراف با هم مذاکره کنند، بدنه جریان فتنه با انحراف همراهی نخواهد کرد. در عین حال دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی هوشیارانه در صحنه هستند و در راس آن ملت ایران هوشیار است.
حسین مظفر معاون نظارت رئیس مجلس شورای اسلامی نیز ضمن نگرانی از فتنه قبل از انتخابات هشدار داد: دولت با تعلل و کوتاهی در اجرای قانون انتخابات بازی خطرناکی را انجام می دهد و این رفتار زمینه ساز ایجاد فتنه قبل از برگزاری انتخابات است.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ هم جزء افرادی بود که طی ماه های گذشته، خطر آشوب جریان انحرافی در ایام انتخابات را گوشزد می کرد. وی اظهار کرده بود: از 15 فروردین شاهد یکسری مسائل در درون کشور بخاطر این جریان خواهیم بود. جریان انحرافی با تبلیغات و هزینه فراوان در صدد است با ورود به انتخابات پیش رو ، نظام را دچار مشکل کند که وظیفه مردم ولایتمدار اطلاع رسانی در مورد این جریان است و ما که خود را به عنوان سربازان ولایت معرفی میکنیم وظیفه داریم در این عصر ارتباطات که کوچترین مسئله در کمترین زمان در سرتاسر جهان پخش میشود،مردم را بیش از بیش از این جریان بسیار خطرناک آگاه سازیم تا کشور و نظام به سمت آرامش و آسایش پیش رود.
حال که انتخابات با آرامش خاص خود به پایان رسیده است، باید از عمارپندارهای سابق که خطر احمدی نژاد را هشدار می دادند، پرسید، پس چه شد؟
مگر غیر از این است که کشور شاهد برگزاری انتخاباتی سالم، آرام و به تعبیر دوست و دشمن بدون کوچکترین ابهام بود که حتی دشمنان نظام و همان هایی که سال 88 نظام را به تقلب متهم می کردند نیز دموکرات بودن آن را اذعان نمودند؟ پس چرا امروز کوچکترین شاهدی از فتنه و تخلف گزارش نشده و هیچکدام از شایعات و پیش بینی های اصولگرایان محقق نشده است و برخلاف سخنان متوهمانه آنها، محمود احمدی نژاد با پایداری بر قانون و بدون کوچکترین اعتراض و خدشه ای در امر برگزاری انتخابات، توانست ولایتمداری خود را اثبات نماید تا مثل همیشه روسیاهی به ذغال بماند.
اینجاست که باید بگیم ؛
اصولگرایان مثل ارتش برره از دشمن فرضی شکست خوردند !!!
کلمات کلیدی :